Om Søborg

Søborg er en københavnsk forstad i den sydlige del af Gladsaxe kommune. Den består overvejende af villakvarterer og grænser op til Utterslev mose i syd og vest, til Vangede i Gentofte Kommune og Emdrup i øst.
Mod nord ligger tre andre bydele i Gladsaxe Kommune, Gladsaxe, Buddinge og Mørkhøj. Det er svært at definere grænsen præcist, men et forsigtigt skøn lyder, at der i Søborg bor omkring 20.000 af kommunens ca. 66.000 indbyggere.

Læs mere om Gladsaxe kommune her: http://www.gladsaxe.dk

Andelsforeningern ligger i et meget børnevenligt område med gåafstand til institutioner og den lokale folkeskole: http://www.gladsaxeskole.dk

Der er flere gode indkøbsmuligheder og kort afstand til offentlig transport. 

Nærområdet byder bla. på flere gode idrætshaller, svømmehaller, biblioteker, teater samt biograf.

 

 

 

 

 

Kontakt

 

Bestyrelsen kan kontaktes ved at udfylde formularen her eller ved at skrive en mail direkte til bestyrelsen@absignalgaarden.dk.

Bemærk, at alle spørgsmål i forbindelse med køb af boliger skal rettes til den ejendomsmægler, der har boligen til salg, som kan rette henvendelse til vores administrationsselskab, ØENS.

I nødsituationer, kan du ringe på 22 45 80 45. Hvis den ikke besvares, så læg meget gerne en besked. Så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Felter med * skal udfyldes.

Malene Straarup
Formand

Kevin Handryziak
Næstformand Bestyrelsesmedlem

Henrik Christensen Barrett
Bestyrelsesmedlem

Morten Wifstrand
Bestyrelsesmedlem

Per Hald
Bestyrelsesmedlem

Ingelise Drummond
1. suppleant